Jouw
accountant
Mijn
accountant

Zo werkt De Accountant

De Accountant
Zo denkt De Accountant erover

Waar wil jij naartoe dit jaar? Wil je winst maken, groeien of investeren? Wil je je bedrijf verkopen? Zou je eerder willen stoppen met werken? Of heb je privéplannen, zoals het kopen van een vakantiewoning of het financieren van een opleiding voor de kinderen? Vragen die jou als ondernemer bezighouden en waar De Accountant graag samen met je over nadenkt en je van advies voorziet. 

De toekomst van jouw onderneming telt

De Accountant focust zich op de toekomst van je onderneming en dat doen we met aandacht op maat en persoonlijke betrokkenheid. Het gaat hierbij om de combinatie van cijfers en jouw ambities. We kijken waar je staat, of je het doel gaat halen en/of de begroting bijgesteld moet worden. Daarbij is cijfermateriaal ondersteunend om je doelstellingen te bereiken. Wij monitoren jouw doelen zodat je weet of je deze kunt realiseren. Natuurlijk stellen we ook je jaarstukken samen en verzorgen we je belastingaangiftes en alle andere bijkomende werkzaamheden op financieel gebied.

 

De kracht van persoonlijk contact

De Accountant kijkt verder dan alleen je onderneming. We kijken in de eerste plaats naar jou en waar jij naartoe wil met je bedrijf. Afstand speelt geen rol, we komen bij je langs om samen met jou te praten over je onderneming. We hebben regelmatig contact om te realiseren wat jij wil. Door het persoonlijk contact weten we precies wat er binnen de onderneming gaande is en kunnen we daar direct op inspelen.

Dankzij deze werkwijze ben je als ondernemer volledig in control en kan je met vertrouwen naar de toekomst kijken.

De accountant

Laten we het eens over jou hebben

Bel de accountant